Vertel het verder!
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • linkedin
  • Twitter
  • wordpress
Supporters bedankt!
RSS-feed

nieuws

In memoriam: Joyce Strokap-Kuijper

Na een lange tijd van ziekte is mijn lieve vrouw en onze lieve mama naar haar Hemelse Vader gegaan. We zijn dankbaar voor haar leven en voelen ons bemoedigd, maar zijn ook heel verdrietig omdat we van haar houden en haar gaan missen.

 

Ventoux3 over 14 dagen

Lieve supporters,

Heteren, 29 augustus 06:00
 
Vandaag precies over 14 dagen is de start van Ventoux3 2014 in Bedoin.
 
Zoals er het nu naar uit ziet ga ik daar aan deelnemen. Lange tijd was dit onzeker, want de prognose voor Joyce was na de laatste uitzaaiingen in maart dat ze nog een paar maanden te leven had en ze daardoor al mijn aandacht nodig zou hebben. Gelukkig is ze er nog en kan haar zus haar nu een weekje verzorgen, maar deze ziekte is meedogenloos en langzaam maar zeker gaat het steeds slechter. Zelfstandig functioneren kan ze niet meer; mijn vrouw van 42 moeder van onze 2 kinderen is hulpbehoevend.
 
In 2011 was mijn eerste #rideforhope ook voor Stophersentumoren. Er was hoop dat er een medicijn/behandeling zou komen die Joyce genezing zou brengen, vooral daarvoor ging ik fietsen. Vechten voor mijn vrouw! Helaas is de ziekte nog niet tot stoppen gebracht, de reden GELD.
 
Stophersentumoren zet zich in voor onderzoek naar medicijnen/behandelmethoden van hersentumoren zodat deze ziekte niet meer dodelijk is. Nog steeds overlijden nl. 28 personen per week aan deze ziekte. Voor die onderzoeken is geld nodig, veel geld.
 
Voor Joyce is er medisch gezien geen genezing meer mogelijk, maar ik hoop dat door mijn inzet en jullie steun niemand in de toekomst meer zijn moeder, vader, vrouw, man, kind, vriend, vriendin etc. hoeft te verliezen aan deze dodelijke ziekte.
 
 
Kijk ook op www.teamrejoyce.nl

Met vriendelijke Groet,

Jan Willem Strokap
 

Renate en Nils gaan uitdaging aan

Renate en Nils Baanstra gaan met Jan Willem en Hans Strokap van Team ReJoyce de uitdaging aan. Ook zij beklimmen 12 september in het kader van Ventoux3 3 keer de Mont Ventoux om hiermee geld op te halen voor STOPhersentumoren.

Renate heeft vorig jaar al samen met Jan Willem de Mont Ventoux 3 maal beklommen. Nils beleeft dit jaar zijn primeur.

 

Afhaalpunt Papendrecht

Dankzij de samenwerking met Nagel Group te Raalte kunnen we er ook voor zorgen dat u de gerookte zalm kunt afhalen in Papendrecht.

Dus woont u in de omgeving van Papendrecht en houdt u van gerookte zalm? Geef dan uiterlijk op dinsdag uw bestelling door en u kunt deze vanaf zaterdag ophalen in Rijssen of Papendrecht.

 

Sportmassage Romein bedankt!

En weer een gift erbij voor Jan Willem, Sportmassage Romein bedankt!

Ook aan Jan Willem doneren?

 
Meer artikelen...

Banner